Restaurace & Bufet

Vážení zákazníci, v naší nabídce si můžete vybrat z těchto jídel.
Jídla si můžete telefonicky objednat na tel. 569 641 410

Denní menu

PÁTEK 21.9.2018

Polévky

Česneková s opečeným chlebem a sýrem  25,-
Boršč  25,-

Hlavní jídla

 100g Svíčková na smetaně,houskový knedlík  82,-
 100g Uzená krkovička,bramborový knedlík,zelí  79,-
 100g Pečená kuřecí roláda,houskový knedlík,špenát  80,-
 350g Šunkové flíčky zapečené s uzeným,okurka  78,-
 100g Kuřecí směs(červená cibule,barevné papriky,červené fazole),  dušená rýže  80,-
 350g Smažený krůtí řízek,bramborová kaše,okurka  80,-
 350g Kynuté knedlíky s borůvkami a tvarohem  76,-
 120g Smažený sýr,brambor,tatarská omáčka  80,-

Stálý jídelní lístek

Polévky

0,33l Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi

Studené předkrmy

150g Obložený talíř (šunka, uzené, vejce, sýr)
150g Šunková rolka s křenem a šlehačkou

Teplé předkrmy

1ks Topinka Vysočina (pikantní směs, šunka, sýr)
200g Selské bramboráčky sypané eidamem

Hovězí maso

150g Steak “ARGENTINA” (pravá hovězí svíčková)
150g Pfeffer steak (pravá hovězí svíčková)
150g Steak na fazolkách se smetanou (pravá hovězí svíčková)
150g Roštěná “CHILLI”
150g Vídeňská roštěná (hovězí roštěná s osmaženou cibulkou)

Vepřové maso

150g Medailonky z vepřové panenky v hříbkové omáčce
200g Marinovaná vepřová krkovička grilovaná na pařížském pepři s cherry rajčátky
150g Vepřová panenka v anglickém kabátku (panenka s grilovanou anglickou slaninou)
150g Smažený vepřový řízek
150g Loupežnické plátky (listový špenát, feferony, žampiony)
200g Vepřová játra “TEXAS GRILL”
150g Medailonky z vepřové panenky na grilované barevné zelenině
150g Vepřová plněná kapsa (niva, slanina, špenát, česnek)
150g Medailonky z vepřové panenky na smetanové šalotce
200g Palec z vepřové panenky ve švestkové omáčce

Drůbež

150g Kuřecí steak s bazalkovým pestem, rajčaty a mozzarellou
350g Penne Rigate s kuřecím masem, česnekem, listovým špenátem a parmazánem
150g Smažený kuřecí řízek
150g Kuřecí “CORDON BLEU” (smažená kuřecí kapsa plněná šunkou a eidamem)
150g Kuřecí pacholci (kuřecí prsa v sýrovém těstíčku)
150g Kuřecí nudličky s kukuřicí, fazolovými lusky a žampiony
150g Kuřecí jehla “GRAND” (slanina, cibule, uzenina)
150g Kuřecí prsa v brusinkové omáčce
150g Pečená kuřecí prsa špikovaná se žampiónovým velouté

Ryby

250g Pečený pstruh na bylinkách
250g Pečený pstruh na vinném másle
120g Filet z lososa na citrónové šťávě (10g/5Kč)
120g Filet z lososa na pomerančích a trhaném ledovém salátu (10g/5Kč)

Speciality hotelu

150g Tatarský biftek z pravé hovězí svíčkové, topinky (6ks)
150g Chotěbořský gáblík, bramboráčky se salámem

Krajové speciality

0,33l Česneková polévka se smaženým chlebem a sýrem
150g Zapečená uzená krkovička v bramboráku s kysaným zelím

Masové směsi

150g Čertova masová směs (vepřové, kuřecí, kečup, kapie, okurka, feferonky)

Bezmasá jídla

120g Smažený sýr
200g Dušené fazolky na másle
350g Šafránové rizoto se strouhaným parmezánem

Saláty

250g Zeleninový salát s olivami a mixem sýrů
250g Zeleninový salát s kuřecím masem
250g Těstovinový salát s kuřecím masem a olivami

Přílohy

200g Vařené brambory
200g Americké brambory
100g Hranolky
200g Bramboráčky
150g Dušená rýže
200g Šťouchané brambory s osmaženou cibulkou a petrželkou
200g Pečené rozmarýnové brambory
200g Grilovaná čerstvá zelenina
50g Tatarská omáčka/Kečup

Moučníky

1ks Zmrzlinový pohár s ovocem a šlehačkou
1ks Palačinka s borůvkami, zmrzlinou, javorovým sirupem a čokoládou, šlehačka